top of page
Logo_web3.png

Ik heb een enorme passie voor alles dat met beeld heeft te maken, deze passie is alleen maar groter geworden sinds ik in 2022 mama ben geworden van een tweeling. Wanneer mijn peuters helemaal zot worden van een illustratie in een boek, print, of een kaartje maakt mijn hart een sprongetje. In mijn reis als illustrator en mama ben ik steeds meer mooie en eerlijke producten gaan bewonderen.

Dit heeft me ertoe gebracht om Toet Toet Studio op te starten.

Toet Toet Studio is een online bestemming waar we onze liefde voor eerlijke en prachtige producten delen. Bij Toet Toet Studio streven we ernaar om ouders en kinderen te voorzien van zorgvuldig geselecteerde items die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling en het plezier van kinderen.

Ontdek ons assortiment, onderverdeeld in thema's gericht op lezen, creëren, vieren en decoreren. Bij Toet Toet Studio geloven we in het stimuleren van leren én ontwikkelen, terwijl kinderen op een plezierige en ontspannen manier creatief bezig kunnen zijn. Geen druk, alleen puur plezier.

Als Toet Toet Studio laten we ons inspireren door de bewondering voor leuke, mooie en eerlijke producten. Duik in onze zorgvuldig samengestelde collectie en deel in de vreugde van items die zowel het hart van een illustrator als dat van een ouder sneller laten kloppen.

 

welkom op mijn website!

bottom of page